Перегляд зібрання за групою - Автори Колісниченко, Т. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесіКолісниченко, Т. О.; Новікова, К. А.
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2022Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелямиКолісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є.
2022Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудовиКолісниченко, Т. О.
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2022Сучасні тренди в туристичному бізнесіКолісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
2022Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвиткуКолісниченко, Т. О.; Клименко, А. М.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2022Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовахКолісниченко, Т. О.