Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1253
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБіла, Т. Я.uk
dc.contributor.authorСтаценко, В. В.uk
dc.date.accessioned2016-03-23T09:51:13Z-
dc.date.available2016-03-23T09:51:13Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationБіла Т. Я. Підвищення ефективності роботи приводу електропобутових міксерів та блендерів за рахунок введення адаптивної системи керування [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2013. - № 6 (74). - C. 361-366.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1253-
dc.description.abstractУ статті розглядаються особливості процесів, що виникають під час змішування та подрібнення харчових продуктів у побутовому обладнанні. Досліджується вплив їх параметрів на роботу електроприводу та використання адаптивної системи керування для поліпшення експлуатаційних характеристик двигуна.uk
dc.description.abstractВ статье рассматриваются особенности процессов, возникающих во время смешивания и дробления пищевых продуктов в бытовом оборудовании. Исследуется их влияние на работу привода и использование адаптивной системы управления для увеличения КПД двигателя.ru
dc.description.abstractThe article discusses the processes features that occur during mixing and grinding of food components in household equipment. Study of their impact on the drive operation and the adaptive control system usage to increase the engine efficiency.en
dc.languageuk
dc.subjectmixeren
dc.subjectblenderen
dc.subjectadaptive drive controlen
dc.subjecthousehold equipmenten
dc.subjectgrindingen
dc.subjectmixingen
dc.subjectresisting momenten
dc.subjectмиксерru
dc.subjectблендерru
dc.subjectадаптивное управление приводомru
dc.subjectбытовая техникаru
dc.subjectдроблениеru
dc.subjectсмешиваниеru
dc.subjectмомент сопротивленияru
dc.subjectміксерuk
dc.subjectблендерuk
dc.subjectадаптивне керування приводомuk
dc.subjectелектропобутова технікаuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectзмішуванняuk
dc.subjectмомент опоруuk
dc.titleПідвищення ефективності роботи приводу електропобутових міксерів та блендерів за рахунок введення адаптивної системи керуванняuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorBila, T.en
local.contributor.altauthorStatsenko, V.en
local.contributor.altauthorБелая, Т. Я.ru
local.contributor.altauthorСтаценко, В. В.ru
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 6 (74)uk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологійuk
local.subject.departmentКомп'ютерної інженерії та електромеханікиuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V74_P361-366.pdf532,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.