Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Название: | Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції |
Авторы: | Хімічева, Г. І. Дешко, В. В. |
Ключевые слова: | національні стандарти ДСТУ ISO 14020 харчова продукція екологічне маркування |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248. |
Source: | Вісник інженерної академії України Bulletin of engineering academy of Ukraine |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551 |
ISSN: | 2519-8793 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20190530_302.pdf | 880,5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
20190530_302_Titul.pdf | 453,11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
20190530_302_Zmist.pdf | 300,85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.