Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13341
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDovbush, V.en
dc.date.accessioned2019-09-11T19:55:17Z-
dc.date.available2019-09-11T19:55:17Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationDovbush V. Innovative technologies as a factor of increasing the competitiveness of hotel and restaurant enterprises = Інноваційні технології, як чинник підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств [Текст] / V. Dovbush // Менеджмент. - 2019. - Вип. 1 (29). - С. 120-129.uk
dc.identifier.issn2415-3206
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13341-
dc.description.abstractЗапорукою успіху підприємств у сучасних реаліях є інновації як основа модернізації, чинник успішної діяльності. Вони сприяють формуванню та підтримці конкурентоспроможності, а також є стимулом для економічного розвитку країни. Вивчення проблем посилення інноваційної діяльності підприємств обумовлено її впливом на ефективність виробництва, досягненням високих економічних показників у разі найбільш раціонального використання ресурсів, умов для стабільного розвитку підприємств та конкуренції на ринку. Дослідження проблем підвищення інноваційної діяльності готельно-ресторанних підприємств обумовлено її впливом на ефективність надання послуг, досягнення високих економічних показників у разі найбільш раціонального використання ресурсів, умов для стабільного розвитку та конкуренції на ринку. Метою статті є визначення особливостей взаємозв'язку інновацій та конкурентних переваг підприємства, особливостей їх формування на підприємствах готельного та ресторанного господарства. У статті для виконання завдання були використані такі методи: формально-логічний (порівняння аналогій, моделювання), економічно статистичний (групування) та субстанціонально-логічний (аналіз та синтез). Стаття аналізує можливість впровадження інновацій у діяльність готельно-ресторанних підприємств. Конкурентні трансфери помітні, завдяки міжнародній подвійності. Було обґрунтовано, що ми повинні визнати, що на ринку є конкурентна позиція, щоб викласти перший і головний ключові ключі. Основне завдання – забезпечення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу на основі успіху інноваційних можливостей. Показано, що науковці стають все більш формально новими та конкурентоспроможними для подолання потреби досягти конкурентної переваги сучасних реалій. Для забезпечення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств пропонується сформувати ефективну конкурентну бізнес-стратегію, широко використовуючи інноваційні рішення, створюючи три мости.uk
dc.description.abstractThe key to the success of enterprises in modern realities is innovation as the basis of modernization, a factor in successful activity. They contribute to the formation and maintenance of competitiveness, and is also an incentive for the country's economic development. The study of the problems of enhancing the innovation activity of enterprises is due to its influence on production efficiency, achieving high economic indicators in the case of the most rational use of resources, conditions for the stable development of enterprises and competition in the market. The study of the problems of enhancing the innovation activity of enterprises is due to its influence on production efficiency, achieving high economic indicators in the case of the most rational use of resources, conditions for the stable development of enterprises and competition in the market. The purpose of the article is to determine the features of the relationship between innovation and the competitive advantages of the enterprise, the features of their formation in hotel and restaurant enterprises. In the article, to fulfill the task, the following methods were used: formal-logical (comparison of analogies, modeling), economically statistical (grouping) and substantivelogical (analysis and synthesis). The article analyzes the day lightness of innovation. Competitive transfers are marked, due to the international duality. It was reasoned that we should recognize that there is a competitive position on the market to lay out the first and foremost key keys. The main tape is reserved for the secure competitiveness of business on the basis of the success of innovative capabilities. It has been shown that scholars are becoming more and more formally new and competitive to overcome the need to reach the competitive advantage of current realities. To ensure the competitiveness of enterprises, it is proposed to form an effective competitive business strategy, making extensive use of innovative solutions, creating three bridges.en
dc.languageen
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectінноваційна діяльністьuk
dc.subjectконкурентоспроможність підприємствuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectбізнес модельuk
dc.subjectinnovationen
dc.subjectenterprise competitivenessen
dc.subjectcompetitive advantagesen
dc.subjectbusiness modelen
dc.titleInnovative technologies as a factor of increasing the competitiveness of hotel and restaurant enterprisesen
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorДовбуш, В.uk
local.sourceМенеджментuk
local.source.numberВип. 1 (29)uk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.identifier.doi10.30857/2415-3206.2019.1.10
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Менеджмент
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Management_2019_Issue29_P120-129.pdf210,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.