Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1350
Название: Зниження динамічних навантажень в приводі в’язальних машин
Авторы: Здоренко, В. Г.
Защепкіна, Н. М.
Ключевые слова: knitting machine
knitting machine drive
dynamic load drive clutch
вязальная машина
привод вязальной машины
динамические нагрузки привода
фрикционная муфта
в’язальна машина
привід в’язальної машини
динамічні навантаження приводу
фрикційна муфта
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Здоренко В. Г. Зниження динамічних навантажень в приводі в’язальних машин [Текст] / В. Г. Здоренко, Н. М. Защепкіна // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 6 (92). - C. 47-51.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Краткий осмотр (реферат): Розроблено метод знаходження динамічних навантажень, що виникають в приводі в’язальних машин в період пуску та їх зниження. Використані сучасні методи досліджень динаміки механічних систем з метою оцінки ефективності використання фрикційної муфти для зниження пускових динамічних навантажень в приводі в’язальних машин. На основі аналізу особливостей роботи в’язальних машин та автоматів встановлена доцільність використання в їх приводі фрикційної муфти з регульованим крутним моментом. Запропоновано нову конструкцію привода в’язальної машини з механічною фрикційною муфтою з регульованим крутним моментом, здатну вирішити проблему ефективного зниження динамічних навантажень привода, що виникають під час пуску, незалежно від режиму роботи в’язальної машини. Виконані розрахунки, що підтверджують доцільність використання в приводі в’язальних машин та автоматів фрикційної муфти з регульованим моментом для зниження пускових динамічних навантажень. Показано що для зниження динамічних навантажень у приводах в’язальних машин під час пуску необхідно змінювати крутний момент. Розроблено нову конструкцю привода в’язальних машин з фрикційною муфтою з регульованим крутним моментом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1350
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V92_P047-051.pdf207,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.