Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романюк, О. О. | - |
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-27T09:32:07Z | - |
dc.date.available | 2019-12-27T09:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2017-03 | - |
dc.identifier.citation | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | uk |
dc.title | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Полтава | uk |
local.conference.date | 2017-03-20 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.