Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет управління та бізнес-дизайну (ФУБД)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 37.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
Сутність конкуренції та конкурентоспроможності підприємства
Ареф'єв, С. О.
;
Прокопенко, Ю. В.
2018
Конкурентні переваги ресторанного бізнесу
Поляк, О. В.
;
Шкода, М. С.
2018
Корпоративна культура як стратегічний інструмент управління сучасною організацією
Гончаренко, І. М.
;
Сірченко, К. О.
2019
Системи державної підтримки малого та середнього бізнесу в розвинутих країнах
Шкода, М. С.
;
Гаркуша, Д. Р.
2019
Вплив інновацій на зростання конкурентоспроможності економіки в умовах глобалізації
Щербак, В. Г.
;
Вареник, Д. С.
2019
Управління конкурентоспроможністю підприємства на базі ТОВ "Бьюті-коворкінг Твій Простір"
Крахмальова, Н. А.
;
Ханіна, А. О.
2017
Інформаційні технології в освітній діяльності як засіб підвищення рівня компетентності та конкурентоспроможності випускників на ринку праці
Ковальова, К. Л.
;
Ніфатова, О. М.
2019
Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфери
Пузирьова, П. В.
2019
Якість та її вплив на конкурентоспроможність товару на прикладі ТОВ "БМ-Маркет"
Крахмальова, Н. А.
;
Носкова, А. О.
2019
Розробка кампанії з підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок медійних засобів та стимулювання збуту
Ніфатова, О. М.
;
Лакомська, С. А.
Просмотр
Автор
5
Ганущак-Єфіменко, Л. М.
4
Крахмальова, Н. А.
3
Гончаренко, І. М.
3
Шкода, М. С.
2
Ковальова, К. Л.
2
Ніфатова, О. М.
2
Ханіна, А. О.
2
Шевченко, О. О.
1
Goncharenko, I. M.
1
Kaminska, B.
.
дальше >
Тема
35
конкурентоспроможність
6
competition
6
конкуренция
6
конкуренція
5
конкурентные преимущества
5
конкурентні переваги
4
competitive advantages
4
integration
4
интеграция
4
управление
.
дальше >
по дате выпуска
11
2019
10
2018
7
2017
2
2016
2
2015
1
2014
3
2013
1
2012