Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Название: | Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози |
Авторы: | Андрієвська, Л. В. |
Ключевые слова: | pulp paper products for sanitary purposes the composition of pulp mechanical strength absorbing capacity friability целюлоза папір для виробів санітарно-гігієнічного призначення композиція паперової маси механічна міцність вбирна здатність пухкість |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Андрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33. |
Source: | Легка промисловість |
Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси. The article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608 |
Располагается в коллекциях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_4_2015_P029-033.pdf | 372,49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.