Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1816
Название: Оцінка якості як складова комплексного підходу до підвищення якості швейних виробів
Авторы: Єфременкова, Надія Андріївна
Ключевые слова: products quality control
expert method
products quality characteristics
differential method
complex method
оценка качества продукции
уровень качества продукции
экспертный метод
комплексный метод
дифференциальный метод
оцінка якості продукції
рівень якості продукції
експертний метод
диференційний метод
комплексний метод
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Єфременкова Н. А. Оцінка якості як складова комплексного підходу до підвищення якості швейних виробів [Текст] / Н. А. Єфременкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2016. - № 2 (96). - C. 166-171.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано використання системи оцінки якості продукції порівняно з найкращими зарубіжними аналогами для здійснення ефективного імпортозаміщення. Використання постійно діючої системи оцінки якості продукції вітчизняними підприємствами сприяє впровадженню інноваційних технологій з метою досягнення відповідності рівня якості вітчизняних товарів найкращим зарубіжним аналогам.
Предложено использование системы оценки качества продукции в сравнении с лучшими зарубежными аналогами для осуществления эффективного импортозамещения. Использование постоянно действующей системы оценки качества продукции отечественными предприятиями способствует внедрению инновационных технологий с целью достижения соответствия уровня качества отечественных товаров лучшим зарубежным аналогам.
Suggested implementation of continuous approach for controls of domestic products quality characteristics compared to the world’s best practice in order to ensure import substitution. Continuous approach of domestic products quality characteristics control contributes to incentive to innovation in manufacturing and indication of quality conformity to the world’s best samples
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1816
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V96_P166-171.pdf258,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.