Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18381
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorАрабулі, С. І.-
dc.contributor.authorГесс, К. Д.-
dc.date.accessioned2021-09-03T22:21:07Z-
dc.date.available2021-09-03T22:21:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГесс К. Д. Дослідження асортименту і експлуатаційних властивостей кухонних рушників [Елекронний ресурс] : реферат до дипломної магістерської роботи спеціальност 182 Технології легкої промисловості / К. Д. Гесс ; наук. кер. С. І. Арабул ; рец. В. І. Власенко. - 2020. - 4 с.-
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18381-
dc.languageuk-
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайну-
dc.subjectтекстиль-
dc.subjectзносостійкість-
dc.subjectпоглинання-
dc.subjectкухонні рушники-
dc.subjectтекстильні матеріали-
dc.subjectоцінка якості-
dc.subjectконфекціювання текстильних матеріалів-
dc.titleДослідження асортименту і експлуатаційних властивостей кухонних рушників-
dc.typeРеферат-
local.subject.facultyФакультет індустрії моди-
local.subject.departmentКафедра технології та дизайну текстильних матеріалів-
local.subject.method0-
local.diplom.groupМгПрЕ-19-
local.diplom.targetДослідження властивостей текстильних матеріалів для кухонних рушників, представлених на ринку України.-
local.diplom.objectПроцес конфекціювання матеріалів для кухонних рушників.-
local.diplom.predmetБавовняні текстильні матеріали вафельних переплетень для кухонних рушників.-
local.diplom.methodТеоретичні та експериментальні дослідження базуються на основних положеннях текстильного матеріалознавства. В роботі використаний науково-технічний аналіз, стандартизовані методи дослідження структури і властивостей текстильних матеріалів.-
local.diplom.okrМагістр-
local.diplom.speciality182 Технології легкої промисловості-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
m000075.pdf200,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.