Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1863
Название: | Визначення ефективності системи підбору персоналу |
Другие названия: | Determination of the effectiveness of the recruitment |
Авторы: | Федоряк, Р. М. Гончаров, Ю. В. |
Ключевые слова: | функція корисності utility functions валідність методів підбору validity of selection methods |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Гончаров Ю. В. Визначення ефективності системи підбору персоналу / Ю. В. Гончаров, Р. М. Федоряк // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2010. – № 5, Т. 2. – С. 10-13. |
Source: | Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто підходи: створення ефективності на основі функції корисності, мінімізації витрат ресурсів та часу, встановлення впливу валідності методів відбору на обсяг потенційного прибутку створеного працівником. Проаналізовано переваги та недоліки підходів, сфери їх застосування, запропоновано варіант їх поєднання для вітчизняних підприємств. The scientific approaches: the creation of performance based on utility functions, minimizing costs and time resources, establishing the validity of selection methods influence the extent of potential profits created by the employee. The advantages and disadvantages of scientific approaches, their scope, a variant of their connection to domestic enterprises. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1863 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
ISSN: | 2307-5740 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pdf6.pdf | 130,69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.