Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Название: Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні
Авторы: Будякова, О. Ю.
Хмелевська, Л. П.
Бабіна, Владислава Євгенівна
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IMPER2021_P103-106.pdf181,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.