Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПанасюк, А. С.-
dc.contributor.authorБорецька, Н. П.-
dc.date.accessioned2021-11-03T12:24:57Z-
dc.date.available2021-11-03T12:24:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПанасюк А. С. Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні / А. С. Панасюк, Н. П. Борецька // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 367-371.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleШляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-03-25-
local.conference.nameДомінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПроблеми забезпечення сталого розвитку туризму в умовах глобальних викликівuk
Располагается в коллекциях:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DOMIN2021_P367-371.pdf172,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.