Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/188
Назва: Шляхи підвищення якості швейних виробів в умовах толінгу
Інші назви: The ways to improve garments quality in toll manufacturing
Пути повышения качества швейных изделий в условиях толлинга
Автори: Єфременкова, Надія Андріївна
Байдак, Т. В.
Ключові слова: products quality
toll manufacturing
identification
product marking
quality control
качество продукции
толлинг
идентификация
маркировка
контроль качества
якість продукції
толінг
ідентифікація
маркування
контроль якості
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Єфременкова, Н. А. Шляхи підвищення якості швейних виробів в умовах толінгу / Н. А. Єфременкова, Т. В. Байдак // Вісник КНУТД. - 2015. - № 1 (83) : Серія "Економічні науки". - C. 59-65.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Дослідження шляхів досягнення високого рівня якості продукції швейних підприємств базувалось на використанні загальнонаукових методів дослідження, таких як спостереження, опис; теоретичних, таких як аналіз, узагальнення, систематизація, класифікація. Визначено чинники досягнення ефективності в діяльності швейних підприємств в умовах толінгу, підкреслено важливість впровадження елементів ідентифікації матеріалів, комплектуючих, пакування для подальшої ідентифікації продукції; здійснення внутрішньогосподарського контролю з метою підвищення ефективності виробництва за умови зменшення витрат, профілактики безгосподарності. Запропоновано впровадження в швейне виробництво елементів маркування матеріалів, комплектуючих, пакування, що сприяє уникненню фальсифікації готової швейної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/188
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V83_P059-065.pdf254,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.