Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Название: Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу
Другие названия: Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing
Авторы: Заворотна, Оксана
Галавська, Людмила Євгеніївна
Ключевые слова: дитячий трикотаж
споживні властивості
вимоги до сировини
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf225,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.