Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21003
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Andreyeva, Olga | - |
dc.contributor.author | Gryshchenko, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T10:47:54Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T10:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Andreyeva O. Natural products chemistry : tutorial / O. Andreyeva, I. Gryshchenko. – Kyiv : Svit Uspichu, 2022. – 496 p. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7324-57-6 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21003 | - |
dc.description.abstract | This publication identifies the main types of natural products, their classifications, structural features, physical and chemical properties, schemes of characteristic chemical reactions, research methods, significant biological functions, practical application, and natural sources. The textbook contains eight chapters: Amino acids, peptides, proteins; Enzymes; Lipids; Carbohydrates; Vitamins; Hormones; Nucleic acids; Other natural products. It is intended for students of institutions of higher education studying in biotechnological, chemical and other related specialties, and can be useful to everyone who is interested in natural organic substances with biological activity, their role in the life of living organisms, and application in practical human activities. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Svit Uspichu | uk |
dc.subject | amino acids | uk |
dc.subject | peptides | uk |
dc.subject | proteins | uk |
dc.subject | enzymes | uk |
dc.subject | lipids | uk |
dc.subject | carbohydrates | uk |
dc.subject | vitamins | uk |
dc.subject | hormones | uk |
dc.subject | nucleic acids | uk |
dc.subject | phenolic compounds | uk |
dc.subject | coumarins | uk |
dc.subject | chromones | uk |
dc.subject | xanthones | uk |
dc.subject | lignans | uk |
dc.subject | flavonoids | uk |
dc.subject | glycosides | uk |
dc.subject | tannins | uk |
dc.subject | alkaloids | uk |
dc.subject | isoprenoids | uk |
dc.subject | saponins | uk |
dc.subject | essential oils | uk |
dc.title | Natural products chemistry | uk |
dc.type | Підручник | uk |
local.subject.faculty | Факультет управління та бізнес-дизайну | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Навчально-методичні видання Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Natural_Products_Chemistry_Titul_Zmist_2022.pdf | 943,16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.