Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрима, Анастасія-
dc.contributor.authorАрабулі, А. Т.-
dc.date.accessioned2023-03-22T10:04:54Z-
dc.date.available2023-03-22T10:04:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859-
dc.description.abstractМета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсолом'яний кашкетuk
dc.subjectголовний убірuk
dc.subjectтехнологія обробкиuk
dc.titleОсобливості технологічної обробки солом'яного кашкетуuk
dc.title.alternativeFeatures of technological processing of straw capuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorGrima, Anastasia-
local.contributor.altauthorArabuli, Arsenii-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-10-20-
local.conference.nameKyivTex&Fashion-
local.conference.sectionФешн індустрія у 21 сторіччі. Інтеграція смарт технологій в текстильну та фешн індустрії = Fashion industry in the XXI century. Integration of smart technologies in the textile and fashion industry-
Appears in Collections:Кафедра моди та стилю (МС)
KyivTex&Fashion

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf680,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.