Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779
Название: | Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів |
Авторы: | Паришкура, Ю. В. Шевченко, М. В. |
Ключевые слова: | раціональне харчування білки жири вуглеводи організм людини студенти-волейболісти |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Паришкура Ю. В. Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів / Ю. В. Паришкура, М. В. Шевченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 94-97. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779 |
Располагается в коллекциях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P094-097.pdf | 296,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.