Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826
Название: | Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства |
Авторы: | Вергун, А. М. Мут, А. П. |
Ключевые слова: | конкуренція конкурентоспроможність послуга готельний бізнес конкурентна перевага |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Вергун А. М. Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / А. М. Вергун, А. П. Мут // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 159-161. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826 |
Располагается в коллекциях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P159-161.pdf | 247,33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.