Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Название: Гастрономічна культура Київщини
Авторы: Вергун, А. М.
Карпенко, Є. В.
Ключевые слова: культура
традиції
кулінарні тенденції
їжа
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Вергун А. М. Гастрономічна культура Київщини / А. М. Вергун, Є. В. Карпенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 161-163.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P161-163.pdf269,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.