Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275
Название: Технологія отримання хлібопекарських дріжджів
Другие названия: The baker's yeast obtaining technology
Авторы: Шидловська, О. А.
Демченко, Анна Сергіївна
Ключевые слова: хлібопекарські дріжджі
біомаса
зимазна активність
мальтазна активність
baker's yeast
S. cerevisiae Y-824
biomass
wintering activity
maltase activity
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Демченко А. С. Технологія отримання хлібопекарських дріжджів : дипломний бакалаврський проєкт за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / А. С. Демченко ; наук. кер. О. А. Шидловська ; рец. О. С. Юнгін. – Київ : КНУТД, 2023. – 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Дипломний бакалаврський проєкт присвячено технології отримання хлібопекарських дріжджів за допомогою S. cerevisiae Y-824 у відповідності до техніко-економічного обґрунтування. У дипломному проєкті обґрунтовано технологію виробництва хлібопекарських дріжджів. Представлено технологічну схему їх виробництва, яка передбачає доферментаційні роботи, стадії приготування та стерилізації середовища, приготування посівного матеріалу, ферментації, збереження культуральної рідини і знешкодження відходів. Обґрунтовано вибір біологічного об‘єкту, поживного середовища, умов та стадій його приготування, технологічного обладнання для реалізації отримання культуральної рідини, кількість та тривалість виробничих циклів. Дипломний бакалаврський проєкт включає методики контролю стадій виробництва культуральної рідини, що містить кормові хлібопекарські дріжджі.
The bachelor's thesis project is devoted to the technology of producing baker's yeast using S. cerevisiae Y-824 in accordance with the feasibility study. The diploma project substantiates the technology for the production of baker's yeast. The technological scheme of their production is presented, which includes prefermentation work, the stages of preparation and sterilization of the medium, preparation of seed, fermentation, preservation of the culture liquid, and waste disposal. The choice of a biological object, culture medium, conditions and stages of its preparation, technological equipment for the production of culture fluid, the number and duration of production cycles are substantiated. The bachelor's thesis project includes methods for controlling the stages of production of culture fluid containing fodder baker's yeast.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Бакалаврський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom162_Demchenko_Shydlovska.pdf1,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.