Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2473
Название: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття
Авторы: Василенко, В. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: КНУТД
Библиографическое описание: Василенко В. М. Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття / В. М. Василенко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 156.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2473
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
Кафедра технології моди (ТМ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P156.pdf267,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.