Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Моргулець, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Нишенко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T09:57:12Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T09:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій. | uk |
dc.description.abstract | The qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | послуги | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | індустрія гостинності | uk |
dc.subject | крос-культурний менеджмент | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | тенденції | uk |
dc.subject | розвиток | uk |
dc.subject | бізнес під час війни | uk |
dc.subject | культура | uk |
dc.subject | services | uk |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk |
dc.subject | hospitality industry | uk |
dc.subject | crosscultural management | uk |
dc.subject | project | uk |
dc.subject | trends | uk |
dc.subject | development | uk |
dc.subject | business during the war | uk |
dc.subject | culture | uk |
dc.title | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Cross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Nyshenko, Olena | - |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | МггРБ-22 | uk |
local.diplom.target | Метою магістерської кваліфікаційної роботи є формування практичних рекомендацій з удосконалення системи управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу шляхом врахування крос-культурних особливостей реалізації проєктів. | uk |
local.diplom.object | Управління підприємством в умовах культурного різноманіття. | uk |
local.diplom.predmet | Сукупність теоретико-методичних та науково-прикладних засад управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу з врахуванням крос-культурних особливостей реалізації проєктів. | uk |
local.diplom.method | Теоретико-методичною базою магістерської кваліфікаційної роботи були наукові праці вітчизняних та зарубіжних учених за зазначеною тематикою дослідження. Методичною основою дослідження є система загальнонаукових та спеціальних методів, що дозволило дослідити різні аспекти управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу в умовах культурного різноманіття. Проведене дослідження базувалося на використанні наукових підходів та методів, а саме: діалектичного підходу для аналізу й осмислення сутності і змісту основних категорій управління підприємством в умовах культурного різноманіття; методу порівнянь та узагальнень – для уточнення сутності поняття крос-культурна комунікація; бібліометричного методу – для дослідження напрямів проблемних питань з управління підприємством в умовах культурного різноманіття; методів аналізу та синтезу, методів статистичного, логічного та системно-структурного аналізу – для оцінки стану та тенденцій розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; графоаналітичного методу – для унаочнення матеріалу та схематичності зображення низки теоретичних та практичних положень дослідження. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Готельно-ресторанний бізнес | uk |
local.contributor.altadvisor | Morhulets, Oksana | - |
Располагается в коллекциях: | Магістерський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік. | 2,07 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.