Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2610
Название: Роль внутрішнього аудиту в системі ризик-менеджменту підприємства
Другие названия: ROLE OF INTERNAL AUDIT IN RISK MANAGEMENT SYSTEM OF ENTERPRISE
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Ключевые слова: внутрішній аудит
ризик-менеджмент
функції
етапи еволюції
завдання
принципи
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Касич А.О. Роль внутрішнього аудиту в системі ризик-менеджменту підприємства [Електронний ресурс] / А. О. Касич // Ефективна економіка. — 2014. — № 11. — Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3485.
Source: Ефективна економіка
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто сутність, етапи розвитку та функції внутрішнього аудиту, визначено завдання його організаційного забезпечення в системі ризикменеджменту підприємства. Особливу увагу приділено дослідженню чинників еволюції внутрішнього аудиту в сучасних умовах та зазначено, що умовах прискорення економічної динаміки, посилення процесів глобалізації підприємства стикаються з новими ризиками, врахування яких потребує комплексного підходу та системного управління. Досліджено основні підходи до розвитку концепції внутрішнього аудиту підприємства. Систематизовано завдання внутрішнього аудиту відповідно до основних етапів його розвитку. Акцентовано увагу на сучасних функціях, які виконує внутрішній аудит в системі ризик-менеджменту підприємства. Запропоновано принципи та підходи щодо організації внутрішнього аудиту, який розглядається не відокремлено, а в системі ризик-менеджменту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2610
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Касич А.О. Ефективна економіка 2014 -11.pdf461,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.