Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26231
Название: Практика впровадження дистанційного навчання на платформі Moodle у вітчизняних ЗВО
Авторы: Коваленко, Інна Анатоліївна
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Коваленко І. А. Практика впровадження дистанційного навчання на платформі Moodle у вітчизняних ЗВО / І. А. Коваленко // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 26-31.
Краткий осмотр (реферат): З метою підвищення якості освіти та створення оптимальних умов для саморозвитку особистості студента в більшості закладів вищої освіти застосовується дистанційне навчання, засноване на використанні сучасних телекомунікаційних технологій. Основна увага при розробці та впровадженні систем дистанційного навчання приділяється питанням управління навчальним процесом, обліку результатів навчання та тестування інтеграції з механізмами електронного спілкування і зовнішніми системами. Дистанційне навчання реалізується за допомогою інформаційно-освітнього середовища, в якому створюють дистанційні курси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26231
Располагается в коллекциях:Кафедра приватного та публічного права (ППП)
Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OSM_2023_Р026-031.pdf478,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.