Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/274
Назва: Визначення кінематичних параметрів змішувачів з тривимірним обертанням барабану
Інші назви: Determination of cinematic parameters of mixers with three-dimensional drum rotation
Автори: Панасюк, І. В.
Залюбовський, М. Г.
Ключові слова: змішувач
тривимірне обертання
сипке середовище
робоча ємкість
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Панасюк І. В. Визначення кінематичних параметрів змішувачів з тривимірним обертанням барабану / І. В. Панасюк, М. Г. Залюбовський // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. – 2013. – №6. – С. 28-33.
Source: http://journals.khnu.km.ua/vestnik/pdf/tech/2013_6/8.pdf
Короткий огляд (реферат): Підвищення ефективності фінішної обробки дрібних деталей та процесів змішування гранульованих та порошкових матеріалів актуальна задача для багатьох галузей промисловості (легкої, хімічної, фармацевтичної, машинобудування та ін.). Один з шляхів розв’язання цієї задачі полягає в інтенсифікації перемішування технологічного середовища у робочих органах технологічного обладнання. Одними з найбільш ефективних видів такого обладнання є змішувачі типу «п'яна бочка» з тривимірним обертанням. Змішувачі типу «п'яна бочка» використовуються для однорідного змішування порошкових речовин з відмінними специфічними масами і розмірами частинок. Вироби змішуються в барабані, який здійснює складний рух. Також є можливість змішувати мокрі і сухі компоненти або різні вологі компоненти. Висока ефективність такого змішувача досягається за рахунок використання обертання, поступального руху та інверсії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/274
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cтаття.pdf884,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.