Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2789
Назва: Дослідження бюстгальтеру з функцією профілактики постави жінок
Автори: Сірош, А. О.
Васильєва, І. В.
Колосніченко, М. В.
Ключові слова: постава
ергономіка
бюстгальтер-коректор постави
ергономічні дослідження
корсетний виріб
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Сірош А. О. Дослідження бюстгальтеру з функцією профілактики постави жінок / А. О. Сірош, І. В. Васильєва, М. В. Колосніченко // Проблеми легкої та текстильної промисловості України. — 2012. –– № 2 (20) –– С. 208-213.
Source: Проблеми легкої та текстильної промисловості України
Короткий огляд (реферат): В ході виконання роботи було проведено комплексне дослідження, метою якого було прослідкувати зміну постав жінок при використанні звичайних бюстгальтерів, існуючому КП та розроблених БЗФПП. Аналіз проведеного дослідження за допомогою методів «нитки» і безпосереднього вимірювання дозволив виміряти деформації на різних ділянках БЗФПП тобто ділянки максимального напруження, з метою в майбутньому при проектуванні не виконувати додаткових членувань на критичних ділянках, що дало змогу довести, що при послабленні регулятора корегуюча дія змешується чи зовсім зникає, адже деформації у визначених зонах не виникає. Отримані дані підтверждують, що при необхідності зменшення чи відсутності профілактичної функції даних бюстгальтерів вони перетворюються на традиційний корсетний виріб, та визначити зони з максимальним тиском на тіло жінки. Також було досліджено дію пропонованих БЗФПП та існуючого КП з урахуванням індивідуальних відчуттів жінок, що дозволило довести, що запропоновані БЗФПП позитивно впливають на поставу при мінімальних відчуттях дискомфорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2789
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
ISSN: 2076-6637
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
selection (1).pdf478,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.