Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/298
Назва: Автоматизоване проектування елементів конструкції трикотажного одягу
Автори: Єліна, Т. В.
Ключові слова: jersey
knitted garments
CAD
knitwear designing
building automation pattern building
трикотаж
трикотажная одежда
САПР
конструирование трикотажных изделий
автоматизация построения лекал
трикотаж
трикотажний одяг
САПР
конструювання трикотажних виробів
автоматизація побудови лекал
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Єліна Т. В. Автоматизоване проектування елементів конструкції трикотажного одягу / Т. В. Єліна // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 110-114.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Визначено вимоги до програмного забезпечення для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виготовлення трикотажних виробів, та розроблено загальний підхід до автоматизації процесу побудови лекал та складання програм в’язання. Застосовано стандартні методики теоретичного аналізу та синтезу, структурний підхід, метод декомпозиції. Здійснено аналіз факторів, які впливають на форму та розміри елементів конструкції трикотажного одягу з метою розробки програмного забезпечення для автоматизації побудови лекал та розрахунку програм в’язання для обладнання, яке не має зв’язку з комп’ютером. Визначено вимоги до вихідних даних та рекомендації до результатів розрахунків окремо для деталей або виробів розкрійного, напіврегулярного та регулярного способів виробництва. Запропоновано новий підхід до автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки трикотажного виробництва, який дозволяє урахувати всі особливості конструювання трикотажного одягу із забезпеченням можливості інтеграції в системи автоматизації виробництва більш високого рівня. Запропонований підхід до автоматизації побудови лекал трикотажних виробів може бути використаний як підприємствами-розробниками програмного забезпечення для легкої промисловості, так і інженерами-конструкторами трикотажного одягу, які володіють базовими навичками програмування для написання власних додатків, призначених для автоматизації креслярських робіт та підготовки програм в’язання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/298
Faculty: Факультет індустрії моди
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V84_P110-114.pdf258,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.