Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Название: | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу |
Другие названия: | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды |
Авторы: | Єфременкова, Надія Андріївна |
Ключевые слова: | інноваційні техногії споживні властивості якість |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХКТЕІ |
Библиографическое описание: | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 |
Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну |
Department: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін |
Располагается в коллекциях: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.