Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зінченко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-12T09:50:23Z | - |
dc.date.available | 2016-12-12T09:50:23Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Зінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Nauka i studia | uk |
dc.title | Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини | uk |
dc.type | Article | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра обліку і аудиту | uk |
local.conference.location | Przemysl | uk |
local.conference.date | 2005-12-19 | - |
local.conference.name | Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20161207_510.pdf | 184,12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.