Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/370
Title: Оцінка якості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини
Other Titles: ASSESSMENT OF HYDROPHOBIC SHEEPSKIN FUR VELOUR QUALITY
Authors: Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
Данилкович, А. Г.
Keywords: комплексный показатель качества
гидрофобизированный меховой велюр из овчины
комплексний показник якості
гідрофобізований хутряний велюр
овчина
матеріалознавство
Issue Date: 2015
Citation: Хлєбнікова Н. Б. Оцінка якості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2015. - Т. 1, № 5 (73). - С. 47-53.
Source: Східно-Європейський журнал передових технологій
Abstract: З’ясовано, що гідрофобізований хутряний велюр з овчин має високу оцінку рівня якості. Комплексний показник його якості суттєво вищий, ніж комплексний показник якості велюру, що отриманий за типовою технологією. Ця оцінка також є високою за експлуатації в умовах підвищеної вологості. Доведено перспективність використання гідрофобізованого хутряного велюру з овчини для виготовлення одягових виробів.
Выяснено, что гидрофобизированный меховой велюр из овчин имеет высокую оценку уровня качества. Комплексный показатель его качества существенно выше, чем комплексный показатель качества велюра, который произведен по типовой технологии. Эта оценка также является высокой при эксплуатации в условиях повышенной влажности. Доказана перспективность использования гидрофобизированного мехового велюра из овчины для изготовления одёжных изделий.
DOI: 10.15587/1729-4061.2015.36002
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/370
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
ISSN: 1729-3774 (print)
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36002-73630-1-PB.pdf259 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.