Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЩербак, О. В.uk
dc.contributor.authorЗаварзін, Олег Олександровичuk
dc.date.accessioned2017-01-11T09:52:53Z-
dc.date.available2017-01-11T09:52:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЩербак О. В. Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах [Електронний ресурс] / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Технології та дизайн. - 2016. - № 3 (20). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11.uk
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11-
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879-
dc.description.abstractДана стаття висвітлює тему появи нових типів приміщень закладів громадського харчування при університетах. У статті аналізуються типологічні особливості закладів харчування при ВНЗ. Особлива увага в дослідженні приділена актуальним на сьогоднішній день питанням удосконалення та впровадження сучасних технологій для створення нових типів приміщень закладів громадського харчування при ВНЗ. На основі проведеного дослідження виявляється велика потреба у формуванні та розвитку принципово нових типів закладів громадського харчування при університетах.uk
dc.description.abstractДанная статья освещает тему появления новых типов помещений общественного питания при университетах. В статье анализируются типологические особенности общественного питания при вузах. Особое внимание в исследовании уделено актуальным на сегодняшний день вопросам совершенствования и внедрения современных технологий для создания новых типов помещений учреждений общественного питания при вузах. На основе проведенного исследования оказывается большая потребность в формировании и развитии принципиально новых типов заведений общественного питания при университетах.ru
dc.description.abstractThis article covers the topic of new types of catering facilities at universities. This article analyzes the typological features of catering. Particular attention is paid to study important today to improvement and implementation of new technologies to create new types of catering facilities at universities. Based on the research a great need revealed for the formation and development of fundamentally new types of catering.en
dc.languageuk-
dc.subjecteating at universitiesen
dc.subjectadvanced technologyen
dc.subjectstructural changesen
dc.subjectclassification of premises cateringen
dc.subjectпитание при университетахru
dc.subjectсовременные технологииru
dc.subjectструктурные измененияru
dc.subjectклассификация помещений общественного питанияru
dc.subjectхарчування при університетахuk
dc.subjectсучасні технологіїuk
dc.subjectструктурні зміниuk
dc.subjectкласифікація приміщень громадського харчуванняuk
dc.titleОсобливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетахuk
dc.typeArticle-
local.contributor.altauthorShcherbak, O. V.en
local.contributor.altauthorZavarzin, O. A.en
local.contributor.altauthorЩербак, О. В.ru
local.contributor.altauthorЗаварзин, О. О.ru
local.subject.sectionДизайн і ергономікаuk
local.sourceТехнології та дизайнuk
local.source.number№ 3 (20)uk
local.subject.method0-
Располагается в коллекциях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
td_2016_N3_11.pdf1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.