Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/400
Назва: Формування інформаційного забезпечення природоохоронних витрат в системі управлінського обліку та звітності
Автори: Скрипник, М. І.
Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: управлінський облік
менеджмент підприємств
еколого-економічний аналіз
лізингові платежі
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Скрипник М. І. Формування інформаційного забезпечення природоохоронних витрат в системі управлінського обліку та звітності / М. І. Скрипник, М. М. Матюха // Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства», 19-20 березня 2015 р. – Тернопіль. – 2015 – С. 124–126.
Source: Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства», 19-20 березня 2015 р.
Короткий огляд (реферат): Сучасні методи управлінського обліку та звітності витрат виробництва практично не залежить від форм власності та організаційно-правових особливостей діяльності. Але у значній мірі важливими факторами, що мають вплив на особливості накопичення інформації про екологічні витрати є технологія та організація виробництва, характер продукції, що випускається, виконувані роботи (послуги), ступень спеціалізації суб’єктів господарювання і масовість випуску продукції. Більшість великих і середніх виробничих підприємств складаються зі структурних підрозділів, зазвичай які поділяють на дві групи - основні і допоміжні. Саме природоохоронну діяльність в рамках конкретних підприємств, як правило, пов’язують із допоміжними підрозділами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/400
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Matyukha.формування.pdf196,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.