Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4520
Название: Теоретичні та практичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства
Другие названия: Theoretical and practical aspects of the competitiveness of enterprises
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Глущенко, Денис Олександрович
Ключевые слова: конкуренція
переваги
теоретичні аспекти
управління
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Касич А. О. Теоретичні та практичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства / А. О. Касич, Д. О. Глущенко // Економіка та держава. – 2016. – № 11. – С. 65-70.
Source: Економіка та держава
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є узагальнення теоретичних понять конкурентоспроможності підприємства, дослідження управління конкурентоспроможністю підприємства як системи. У статті розглянуто дослідження науковців, які у своїх працях аналізували сутність поняття "управління конкурентоспроможністю підприємства", наведено основні підходи до її тлумачення та відображено власне визначення окресленої проблеми. Обгрунтовано доцільність застосування системного підходу до управління конкурентоспроможністю підприємства. Розглянуто систему управління конкурентоспроможністю підприємства, виокремлено основні суб'єкти, їхні задачі, а також об'єкти управління. Досліджено основні методи управління конкурентоспроможністю підприємства. З метою визначення відповідності теоретичної бази управління конкурентоспроможністю практичним потребам підприємства було розглянуто конкурентоспроможність корпорації Мondelez International на території України. Для цього експертним шляхом проведено аналіз конкурентного середовища компанії на ринку шоколаду в Україні. Також розглянуто позиціонування України в міжнародних рейтингах конкурентоспроможності країн.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4520
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
ISSN: 2306-6806
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16 (1).pdf212,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.