Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4588
Название: | Професійний розвиток фахівців сфери туризму в США та Канаді |
Авторы: | Бабушко, С. Р. |
Ключевые слова: | туристичний бізнес туристична індустрія професійний розвиток неперервна освіта готельні мережі кваліфікація |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | ПП Лисенко М.М. |
Библиографическое описание: | Бабушко С. Р. Професійний розвиток фахівців сфери туризму в США та Канаді [Текст] : монографія / С. Р. Бабушко ; за ред. Л. Б. Лук'янової. - К. : Видавець ПП Лисенко М. М., 2015. - 424 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Висвітлено особливості професійного розвитку фахівців сфери туризму в США та Канаді. На прикладі відомих готельних брендів комплексно досліджено теоретичні та методологічні засади корпоративного навчання працівників готельного бізнесу; простежено його ґенезу; вивчено чинники, що обумовлюють його специфіку у сучасних ринкових умовах. Проаналізовано механізми внутрішньофірмового навчання та професійного розвитку на індивідуальному, організаційному, суспільному рівнях, а також нормативно-правову базу в обох країнах. З урахуванням прогресивного досвіду США та Канади запропоновано науково-методичні рекомендації удосконалення професійної майстерності персоналу готельної індустрії в Україні. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4588 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну |
ISBN: | 978-617-640-182-7 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Монографії) Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170208_Babushko.pdf | 8 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
Cover2017.55_Image004.jpg | Обкладинка | 85,94 kB | JPEG | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.