Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5644
Title: Бухгалтерська управлінська звітність: критичний аналіз до порядку складання і особливостей практичного застосування
Other Titles: ACCOUNTING MANAGEMENT REPORTING, CRITICAL ANALYSIS ORDER FOR COMPILATION FEATURES AND PRACTICAL APPLICATION
Authors: Григоревська, Олена Олександрівна
Скрипник, Маргарита Іванівна
Keywords: управлінський облік
управленческий учет
management accounting
внутрішня звітність
метод бухгалтерського обліку
внутренняя отчетность
метод бухгалтерского учета
internal reporting method of accounting
Issue Date: 2016
Citation: Скрипник М. І. Бухгалтерська управлінська звітність: критичний аналіз до порядку складання і особливостей практичного застосування / М. І. Скрипник, О. О. Григоревська // Інтелект ХХІ. - 2016. - № 5. - С.111-115.
Source: Інтелект XXI
Abstract: У статті проаналізовано погляди дослідників на порядок формування управлінської звітності для виявлення проблемних питань її складання і застосування на практиці. Узагальнено етапи складання звітності та наведено позитивні аспекти їх дотримання.
В статье проанализированы взгляды исследователей на порядок формирования управленческой отчетности для выявления проблемных вопросов ее составления и применения на практике. Обобщены этапы составления отчетности и приведены положительные аспекты их соблюдения.
The article analyzes the views of researchers on the order of formation of management reporting to identify issues of preparation and application in practice. Overview stages of preparation and are positive aspects of compliance.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5644
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 2415-8801
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf337,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.