Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5823
Название: Вдосконалення підготовки бакалаврів з інженерної механіки з подальшою спеціалізацією "Обладнання легкої промисловості та побутового обслуговування"
Авторы: Орловський, Б. В.
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Орловський Б. В. Вдосконалення підготовки бакалаврів з інженерної механіки з подальшою спеціалізацією "Обладнання легкої промисловості та побутового обслуговування" [Текст] / Б. В. Орловський // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 5 (т. 4). - C. 141-144.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Інноваційний розвиток виробництв легкої промисловості потребує розробки і впровадження інноваційних моделей підготовки бакалаврів з інженерної механіки галузі знань 0505 „ Машинобудування та матеріалообробка”, які за новою редакцією "Закону про вищу освіту" повинні виконувати функції інженера-механіка на виробництві. У ВНЗ такими моделями є навчальні плани що розробляють випускаючі кафедри за акредитованими і ліцензованими спеціальністями. Головною відміною нових навчальних планів стає необхідність заміни держіспиту на ДЕК захистом дипломного проекту на ДЕК, який в теперішній час передбачений для ОКР "спеціаліст".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5823
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bul2010_N5T4_P141-143.pdf286,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.