Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Название: | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника |
Авторы: | Себко, В. В. Здоренко, В. Г. Петухова, К. О. Мінкова, А. К. |
Ключевые слова: | automation of the measuring control food dye accuracy of measurements reliability of the control quality thermal transducer автоматизация измерительного контроля пищевой краситель точность измерений достоверность контроля качество тепловой преобразователь автоматизація вимірювального контролю харчовий барвник точність вимірювань вірогідність контролю якість тепловий перетворювач |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Краткий осмотр (реферат): | Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
V88_P049-057.pdf | 297,77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.