Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/586
Название: Вплив євроінтеграційних процесів на розвиток вищої освіти в Україні
Авторы: Цимбаленко, Н. В.
Ключевые слова: higher education
european integration process
transnational education
высшее образование
евроинтеграция
транснациональное образование
вища освіта
євроінтеграція
транснаціональна освіта
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Цимбаленко Н. В. Вплив євроінтеграційних процесів на розвиток вищої освіти в Україні / Н. В. Цимбаленко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (89) : Серія "Економічні науки". - C. 95-99.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Дослідження ґрунтується на використанні основних положень системного підходу. У процесі роботи використано загальнонаукові та спеціальні методи дослідження процесів та явищ у їх взаємозв’язку та розвитку, а саме: діалектичний, семантичного аналізу, графічного аналізу, логічного узагальнення результатів. Виявлено та проаналізовано основні фактори, які обумовлюють трансформацію системи вищої освіти в Україні. Досліджено можливості та загрози для розвитку системи вищої освіти, обумовлені євроінтеграційними процесами. Розкрито характер впливу сучасних тенденцій соціально-економічного розвитку на систему вищої освіти в Україні. Характеристика впливу соціально-економічних факторів на розвиток вищої освіти в України є основою для забезпечення конкурентоспроможності ВНЗ в умовах євроінтеграції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/586
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V89_P095-099.pdf219,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.