Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5926
Название: Вплив морфології та дисперсності твердих наповнювачів TiO2 i SnO2 на електропровідність сольових систем
Авторы: Лисін, В. І.
Коваленко, І. В.
Макєєва, І. С.
Ключевые слова: composite electrolytes
electroconductivity
nano-sized manerials
композитные электролиты
электропроводность
наноразмерные материалы
композитні електроліти
електропровідність
наноразмірні матеріали
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Лисін В. І. Вплив морфології та дисперсності твердих наповнювачів TiO2 i SnO2 на електропровідність сольових систем [Текст] / В. І. Лисін, І. В. Коваленко, І. С. Макєєва // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 1 (106). - C. 95-103.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки
Краткий осмотр (реферат): Вперше показаний вплив морфології і природи нанодисперсного наповнювача на електропровідність і переохолодження іонних систем: SnO2 і ТіО2 1D-морфології підвищують електропровідність систем лише в твердому стані і не викликають їх переохолодження на відміну від нано-ТіО2 3D-морфології, введення якого в іонну систему суттєво збільшує її електропровідність і в рідкому і в твердому станах, а також сприяє переохолодженню.
Впервые показано влияние морфологии и природы нанодисперсного наполнителя на электропроводность и переохлаждение ионных систем: SnO2 и ТіО2 1D-морфологии повышают электропроводность систем только в твердом состоянии и не вызывают их переохлаждения в отличии от нано-ТіО2 3D-морфологии, введение которого в ионную систему существенно увеличивает ее электропроводность и в жидком и в твердом состояниях, а также способствует переохлаждению.
The influence of morphology and nature of nano-disperse filler on electroconductivity and supercooling for ionic systems was firstly shown. SnO2 i TiO2 (1Dmorphology) increase the electroconductivity of systems only in solid state and not causes the supercooling in distinguish from nano-TiO2 (3D-morphology), which adding to ionic system sufficiently increases it electroconductivity in solid and molten states, causing the supercooling.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5926
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V106_P095-103.pdf521,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.