Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Название: Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях
Другие названия: Применение методов физического воздействия в пищевых технологиях
Using the methods of physical influence in food-technologies
Авторы: Деркач, Тетяна Михайлівна
Петрушина, Г. О.
Ключевые слова: методи фізичного впливу
харчові технології
методы физического воздействия
пищевые технологии
methods of physical influence
food-technologies
Дата публикации: 2005
Библиографическое описание: Деркач Т. М. Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях / Т. М. Деркач, Г. О. Петрушина // Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія. – 2005. – № 7, Вип. 11. – С. 49-53.
Source: Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано та систематизовано дані щодо застосування методів фізичної дії у харчових технологіях. Наведено класифікацію методів з характеристикою кожного з них та галузями застосування, виявлені їх переваги та недоліки. Визначено ряд проблем, які потребують пояснення з хімічної точки зору або вирішення.
Проанализированы и систематизированы данные по применению методов физического воздействия в пищевых технологиях. Приведена классификация методов с характеристикой каждого из них и областями применения, выявлены их преимущества и недостатки. Определен ряд проблем, требующих объяснения с химической точки зрения или решения.
The article focuses on the problems of using the methods of physical influence in foodtechnologies. The categorization, the feature and the ranges of usage of the methods are stated there. All advantages and defects are described. Also the problems that need chemistry explaining are defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
ISSN: 2306-871X (Print)
2313-4984 (Online)
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20170421_301.pdf447,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.