Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/6009
Title: Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях
Other Titles: Применение методов физического воздействия в пищевых технологиях
Using the methods of physical influence in food-technologies
Authors: Деркач, Тетяна Михайлівна
Петрушина, Г. О.
Keywords: методи фізичного впливу
харчові технології
методы физического воздействия
пищевые технологии
methods of physical influence
food-technologies
Issue Date: 2005
Citation: Деркач Т. М. Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях / Т. М. Деркач, Г. О. Петрушина // Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія. – 2005. – № 7, Вип. 11. – С. 49-53.
Abstract: Проаналізовано та систематизовано дані щодо застосування методів фізичної дії у харчових технологіях. Наведено класифікацію методів з характеристикою кожного з них та галузями застосування, виявлені їх переваги та недоліки. Визначено ряд проблем, які потребують пояснення з хімічної точки зору або вирішення.
Проанализированы и систематизированы данные по применению методов физического воздействия в пищевых технологиях. Приведена классификация методов с характеристикой каждого из них и областями применения, выявлены их преимущества и недостатки. Определен ряд проблем, требующих объяснения с химической точки зрения или решения.
The article focuses on the problems of using the methods of physical influence in foodtechnologies. The categorization, the feature and the ranges of usage of the methods are stated there. All advantages and defects are described. Also the problems that need chemistry explaining are defined.
URI: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/6009
ISSN: 2306-871X (Print)
2313-4984 (Online)
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20170421_301.pdf447.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.