Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Назва: Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях
Інші назви: Применение методов физического воздействия в пищевых технологиях
Using the methods of physical influence in food-technologies
Автори: Деркач, Тетяна Михайлівна
Петрушина, Г. О.
Ключові слова: методи фізичного впливу
харчові технології
методы физического воздействия
пищевые технологии
methods of physical influence
food-technologies
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Деркач Т. М. Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях / Т. М. Деркач, Г. О. Петрушина // Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія. – 2005. – № 7, Вип. 11. – С. 49-53.
Source: Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано та систематизовано дані щодо застосування методів фізичної дії у харчових технологіях. Наведено класифікацію методів з характеристикою кожного з них та галузями застосування, виявлені їх переваги та недоліки. Визначено ряд проблем, які потребують пояснення з хімічної точки зору або вирішення.
Проанализированы и систематизированы данные по применению методов физического воздействия в пищевых технологиях. Приведена классификация методов с характеристикой каждого из них и областями применения, выявлены их преимущества и недостатки. Определен ряд проблем, требующих объяснения с химической точки зрения или решения.
The article focuses on the problems of using the methods of physical influence in foodtechnologies. The categorization, the feature and the ranges of usage of the methods are stated there. All advantages and defects are described. Also the problems that need chemistry explaining are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
ISSN: 2306-871X (Print)
2313-4984 (Online)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170421_301.pdf447,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.