Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/610
Название: Вплив робочої поверхні клина в'язальної машини на динаміку взаємодії з голкою
Авторы: Плешко, С. А.
Ковальов, Ю. А.
Ключевые слова: knitting machine
needle
the wedge
the working surface of the wedge
the wedge profile of precision manufacturing
вязальная машина
игла
клин
рабочая поверхность клина
точность изготовления профиля клина
в’язальна машина
голка
клин
робоча поверхня клина
точність виготовлення профілю клина
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Плешко С. А. Вплив робочої поверхні клина в'язальної машини на динаміку взаємодії з голкою / С. А. Плешко, Ю. А. Ковальов // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 5 (90). - C. 142-147.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Краткий осмотр (реферат): Використані сучасні методи аналітичних досліджень, що базуються на теоріях ймовірностей та математичної статистики. Розроблено метод дослідження впливу точності виготовлення робочого профілю клина в’язальної машини на величину динамічних навантажень, що виникають в парі голка-клин. Реалізація запропонованого методу дозволяє підвищити точність виготовлення профілю клина в’язальної машини і, таким чином, знизити динамічні навантаження в парі голка-клин, що призводить до підвищення надійності та довговічності роботи механізму в’язання і в’язальної машин в цілому. Запропонований метод оцінки впливу точності виготовлення профілю робочої поверхні клина може бути використаний при виготовленні клинів різних типів в’язальних машин та автоматів. Він може бути використаний також для підвищення точності виготовлення робочих профілів будь яких кулачкових механізмів загального призначення. Розвиток наукових основ проектування в’язальних машин та автоматів, зокрема клинів в’язальних механізмів. Розробка інженерного методу оцінки впливу точності виготовлення профілю клина в’язальної машини на величину динамічних навантажень, що виникають в парі голка-клин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/610
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90_P142-147.pdf306,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.