Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6301
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавленко, В. М.uk
dc.contributor.authorПетко, І. В.uk
dc.contributor.authorГалушка, М. П.uk
dc.date.accessioned2017-05-19T12:12:37Z-
dc.date.available2017-05-19T12:12:37Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationПавленко В. М. Оцінювання рівня якості з’єднань з натягом [Текст] / В. М. Павленко, І. В. Петко, М. П. Галушка // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 3 (53). - C. 71-75.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6301-
dc.description.abstractНаведена процедура оцінювання рівня якості з’єднань з натягом, що складені з різними довжинами вала та втулки.uk
dc.description.abstractПриведена процедура оценки уровня качества соединений с натягом, которые сложены с разными длинами вала и втулки.ru
dc.description.abstractProcedure of estimation of level of quality of connections with natyagom, which are built with different lengths of billow and hob, is resulted.en
dc.languageuk
dc.titleОцінювання рівня якості з’єднань з натягомuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorPavlenko, V. M.en
local.contributor.altauthorPetko, I. V.en
local.contributor.altauthorGalushka, N. P.en
local.contributor.altauthorПавленко, В. М.ru
local.contributor.altauthorПетко, И. В,ru
local.contributor.altauthorГалушка, Н. П.ru
local.subject.sectionМашини легкої промисловості, обладнання та системи управлінняuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 3 (53)uk
local.subject.method0
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V53_P071-075.pdf362,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.