Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/642
Название: Імплементація угоди про асоціацію між Україної та ЄС у галузі легкої промисловості
Авторы: Ізовіт, Т. Л.
Ключевые слова: light industry
clothing
Association Agreement between Ukraine and the EU
легкая промышленность
одежда
Соглашение об ассоциации Украины и ЕС
легка промисловість
одяг
Угода про асоціацію між Україною та ЄС
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Ізовіт Т. Л. Імплементація угоди про асоціацію між Україної та ЄС у галузі легкої промисловості / Т. Л. Ізовіт // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Економіка і вища освіта". - 2015. - № 5 (91). - C. 124-127.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Економіка і вища освіта"
Краткий осмотр (реферат): Аналіз процесу імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у межах галузі легкої промисловості та її вплив на темпи розвитку промисловості. Використано метод аналізу положень Угода про асоціацію між Україною та ЄС, графічний метод при побудові обсягів імпорту та експорту товарів легкої промисловості України за 2014 р. У ході дослідження визначено основні переваги та застереження, які постають перед підприємствами легкої промисловості після введення в дію Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, а також досліджено обсяги імпорту та експорту товарів легкої промисловості України. Досліджено особливості процесу імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у галузі легкої промисловості та її вплив на економічні показники галузі. Результати проведених досліджень дозволяють викристалізувати особливості імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в межах галузі легкої промисловості із визначенням основних недоліків та переваг, які слід врахувати підприємствам при плануванні їх розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/642
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V91_P124-127.pdf218,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.