Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Название: Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук
Авторы: Вітренко, О. М.
Рацук, М. Є.
Сарібєкова, Д. Г.
Ключевые слова: essential oils
hand cream
canning properties
microbiological indexes
bacterial and mushroom microflora
эфирные масла
крем для рук
консервирующие свойства
микробиологические показатели
бактериальная и грибная микрофлора
ефірні олії
крем для рук
консервуючі властивості
мікробіологічні показники
бактеріальна та грибна мікрофлора
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Вітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки
Краткий осмотр (реферат): Результати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук.
Результаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук.
The results of researches can be used on at making of hand cream.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V108_P127-133.pdf393,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.