Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/680
Назва: Вдосконалення технологічного процесу миття посуду в посудомийних машинах
Автори: Шумейко, В. М.
Біла, Т. Я.
Ключові слова: dishwasher
technological process
contaminations
filtration
water reuse
stage of washing
energy efficiency
посудомоечная машина
технологический процесс
загрязнения
повторное использование воды
фильтрация
этап мойки
энергоэффективность
посудомийна машина
технологічний процес
забруднення
витрати води
фільтрація
повторне використання рідини
етап миття
енергоефективність
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Шумейко В. М. Вдосконалення технологічного процесу миття посуду в посудомийних машинах [Електронний ресурс] / В. М. Шумейко, Т. Я. Біла // Технології та дизайн. - 2015. - № 1 (14). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_1_9.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто технологічний процес миття посуду та види забруднень, що видаляються в посудомийній машині під час певних етапів. Встановлено, що змінювання технологічного процесу та удосконалення конструкції дозволяє зробити посудомийну машину більш ефективною. Наведено експериментальні результати дослідження технологічного процесу для типових посудомийних машин та порівняно їх з параметрами вдосконаленого процесу миття посуду з метою аналізу ефективності модернізованої моделі.
В статье рассмотрено технологический процесс мытья посуды и виды загрязнений, удаляемых в посудомоечной машине при определенных этапах. Установлено, что изменение технологического процесса и усовершенствования конструкции для измененного процесса позволяет сделать посудомоечную машину более эффективной. Приведены экспериментальные результаты технологического процесса для типичных посудомоечных машин и сопоставлено их с модернизированным процессом мытья посуды для анализа эффективности модернизированной модели.
The article describes the technological process of washing dishes and types of contaminants that remove in the dishwasher at certain stages. It is established that the changing process and improving the design for a modified process allows to make dishwasher more efficient. Compared the experimental results of the technological process for a typical dishwashers with upgraded process of washing to analyze the performance of the upgraded model.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/680
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_1_9
Faculty: Навчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологій
Department: Комп'ютерної інженерії та електромеханіки
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2015_N1_09.pdf237,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.