Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/688
Название: Дослідження властивостей чотирикомпонентних систем методом математичного моделювання
Авторы: Резанова, В. Г.
Ключевые слова: simplex
plan
point
software
симплекс
план
точка
программное обеспечение
симплекс
план
точка
програмне забезпечення
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Резанова В. Г. Дослідження властивостей чотирикомпонентних систем методом математичного моделювання [Текст] / В. Г. Резанова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 3 (77). - C. 113-120.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Розробка програмного забезпечення для побудови плану експерименту при дослідженні чотирикомпонентних композицій. Для дослідження впливу складу чотирикомпонентних систем на їх властивості застосовано симплекс-центроїдний план. Розроблено та протестовано програму для визначення координат точок плану при плануванні експерименту у чотирикомпонентних сумішах, на вміст яких накладені двосторонні обмеження. Обчислення координат точок для плану експерименту у симплексі, що є восьмикутним багатогранником, виконано з використанням методу Макліна − Андерсона. Створено програмне забезпечення в середовищі програмування Delphi 7 для побудови симплекс-центроїдного плану при дослідженні чотирикомпонентних систем. Розроблений метод математичного планування експерименту забезпечить підвищення ефективності досліджень, в тому числі у галузі модифікації полімерних композицій за рахунок зменшення витрат часу і матеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/688
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра комп'ютерних наук
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерних наук (КН)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V77_P113-120.pdf273,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.