Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/723
Название: Науково-методичні принципи формування стилю та іміджу в курсовому проектуванні дизайнерів
Авторы: Ніколаєва, Т. І.
Ніколаєва, Т. В.
Ключевые слова: style
fashion
cultural heritage
composite attributes
visualization image
shape
color
image
стиль
мода
культурное наследие
композиционные признаки
визуализация образа
форма
колорит
имидж
стиль
мода
культурна спадщина
композиційні ознаки
візуалізація образу
форма
колорит
імідж
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Ніколаєва Т. І. Науково-методичні принципи формування стилю та іміджу в курсовому проектуванні дизайнерів [Текст] / Т. І. Ніколаєва, Т. В. Ніколаєва // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (80) : Серія "Технології та дизайн". - C. 106-113.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Використано методики літературно-аналітичного та історіографічного аналізу, класифікації складових елементів та морфологічного синтезу. Систематизовано візуальні складові надання вербальної інформації про перспективні напрямки моди, формування стилю та іміджу в дизайні колекцій сучасного одягу. В ході реалізації експериментальних досліджень визначено актуальність та методичну доцільність використання запропонованої методики формування стилю та іміджу перспективних колекцій одягу в підготовці фахівців для галузі дизайну костюма. Проведено структуризацію вихідної інформації та етапів дослідження в ході виконання фахової курсової роботи, як складової комплексної кваліфікаційної оцінки дизайнера, художника-модельєра. Проведені дослідження дають можливість вперше визначити принципи формування стилів і течій в сучасній моді, на основі аналізу культурної спадщини різних часів та народів, розробити рекомендації з формування композиційних ознак перспективних напрямків моди. На основі проведених досліджень визначено зміст та методологічну структуру виконання курсової роботи, як складової комплексної кваліфікаційної підготовки фахівців в галузі дизайну одягу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/723
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра мистецтва та дизайну костюма
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V80_P106-113.pdf409,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.