Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/735
Назва: Класифікація пристроїв зниження динамічних навантежень механічних систем
Автори: Музичишин, С. В.
Піпа, Б. Ф.
Ключові слова: classification of devices of decline of the run-time loading
mechanical system
drive of machine
run-time loading of drive
классификация устройств снижения динамических нагрузок
механическая система
привод машины
динамические нагрузки привода
класифікація пристроїв зниження динамічних навантажень
механічна система
привід машини
динамічні навантаження приводу
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Музичишин С. В. Класифікація пристроїв зниження динамічних навантежень механічних систем [Текст] / С. В. Музичишин, Б. Ф. Піпа // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (80) : Серія "Технології та дизайн". - C. 28-35.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Використані сучасні методи досліджень пристроїв зниження динамічних навантажень, що виникають в механічних системах під час пуску з метою розробки їх класифікації, здатної пропонувати найбільш ефективні ПЗДН для в’язальних машин та автоматів. На основі аналізу особливостей роботи технологічного обладнання легкої промисловості встановлена доцільність використання в приводі машин пристроїв зниження динамічних навантажень. Зроблено висновок, що найбільш простим та ефективних рішенням зниження динамічних навантажень, що виникають під час пуску механічних систем є використання ПЗДН з відцентровою муфтою або муфтою з пружним елементом (циліндричними пружинами стиску або розтягу, пакетами плоских радіальних пружин, плоскою спіральною пружиною та ін.). Запропонована класифікація ПЗДН може бути використана при вирішенні питання ефективного зниження динамічних навантажень в приводі як машин та автоматів легкої промисловості, так і в машинах загального призначення. Розробка класифікації пристроїв зниження динамічних навантажень, що виникають під час пуску механічних систем. Можливість використання запропонованої класифікації пристроїв зниження динамічних навантажень механічних систем для створення нових ефективних ПЗДН приводів машин та автоматів легкої промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/735
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V80_P028-035.pdf315,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.